Categories: Marketing Festival

Chystám největší online marketingovou akci ve střední Evropě

Už tři roky poctivě objíždím TEDXy, Barcampy, CopyCampy, WebExpa, formální i neformální akce, srazy a konference. Navštívil jsem desítky akcí v ČR i velké akce v Evropě. Nejsem „hejtr“ ani neobyčejně náročný zákazník. Ale i přesto bych mohl vyjmenovat desítky připomínek ke každé z nich. Věřím totiž, že by se tak tyto akce staly lepšími a posunuly se o míle a míle kupředu. A tohle všechno mě přimělo k nápadu, o který se s vámi chci právě teď podělit.

Posledních 6 měsíců totiž usilovně pracuji na konceptu, do kterého investuji všechny své zkušenosti, úsilí a v neposlední řadě také neutuchající nadšení. Tento koncept vychází ze všech akcí, na kterých jsem byl a které mě ovlivnily. Mimo jiné také z více než dvaceti vzdělávacích projektů, které jsem uspořádal pod taktovkou olomouckého JsmeMarketingu. Ale není to jen o mně. Na téma ideální konference jsem vyzpovídal přes 140 lidí po e-mailu a s mnoha dalšími jsem debatoval osobně. Troufám si říct, že díky tomu všemu mám v rukou detailní analýzu a přesnou definici ideální online marketingové konference.

Podařilo se mi sestavit dream team plný skvělých lidí a v listopadu tohoto roku v Brně společně uspořádáme největší online marketingovou konferenci v ČR. A pravděpodobně to bude i největší marketingová konference ve střední Evropě. Přivezeme velká jména z USA, Velké Británie i České republiky. Těšit se můžete na profesionální řečníky, ale i na lidi, kteří mají za sebou reálné výsledky a zkušenosti. A co víc, chtějí je předat dál. Nabídneme workshopy, nabídneme spoustu know-how, nabídneme zážitek. Bude to Marketing Festival. Festival s tématy, která budou přínosná a posunou tak vaše vlastní projekty či podnikání.

Chcete být u toho? Navštivte MarketingFestival.cz. Oficiální web spustíme zhruba v polovině května a s ním vypustíme do světa i první detaily – přesné místo, program, řečníky. A věřte mi, máte se na co těšit!

Update 10.1. – Jak možná víte, konference v listopadu 2013 v Brně proběhla a vypadala nějak takhle: 

Jindřich Fáborský

Už léta svými projekty zvedá úroveň marketingového vzdělávání v Česku. Založil Marketing Festival, Digisemestr a v minulosti spoluzaložil veletrh Reshoper, který byl v roce 2021 úspěšně prodán Shoptetu. Mimo jiné se pracovně věnuje tvorbě videí. Stará se o natáčení a zpracování velké většiny přednášek Digisemestru Online.

View Comments

  • Paráda Jindro, vypadá to výživně - těším se a držím palce, ať to vyjde na výbornou :-)

    • Velice trefné. Hned při čtení nadpisu jsem si na článek vzpomněl :-)

  • Tak to jsem zvědavý a držím palce. Světové eventy objíždím a znám jejich kvalitu co do osobností, které se účastní, tak to témat, v neposlední řadě také co do organizace a průběhu. Rád budu mít alespoň něco v Brně.

  • perfektní, pokud se to po organizační stránce podaří aspoň jako Internet Marketing 2013, nebude co vytknout. Držím palce a uvidíme se!

  • Upřímně jsem na program hodně zvědavej :). Co takhle nastřelit alespoň pár jmen? Tak hlavně ať vydrží ten entuziasmus :).

  • IM2013 byl super a tak už se těším na další prima akci.

  • Určitě to bude přínosná akce. Doporučil bych vybrat i někoho, kdo není standardní konferenční řečník, ale má co říct. Pokud by jsi chtěl, můžu dát tip... Ale jak tě znám, tak už to máš určitě vychytané.

    • Radku, tipem na takové lidi určitě nepohrdnu a naopak si jej budu velmi cenit. Určitě pošli na speakers(at)marketingfestival.cz Děkuji moc.

Recent Posts

Proč by marketéři měli znát a využívat poznatky Richarda Shottona?

Už docela dlouhou dobu oceňuji tvorbu Richarda Shottona. A mám pocit, že by se jí…

9 měsíců ago

Moc díky za Digisemestr 2022. Byl pro mě důležitější, než se zdá

Už je to dlouho, co jsem měl chuť napsat něco osobnějšího. Všechny posty, včetně těch,…

1 rokem ago

Natáčíme nejnabušenější online kurz budování značky v ČR

Už 3 roky natáčíme a postupně vylepšujeme naše kurzy digitálního marketingu Digisemestr Online. Moje vize…

2 roky ago

Kde získat pevný základ vzdělání v digitálním marketingu?

Na trhu existuje nesčetné množství školení, webinářů či přednášek k různým oborům digitálního marketingu. Zároveň…

2 roky ago

Další offline Digisemestr bude na podzim 2022

Digisemestr na živo mi chybí. Je to projekt, který mi dává obrovský smysl a nabíjí…

2 roky ago

Změní náš kurz český trh PPC reklamy?

Za svou kariéru jsem viděl již vícekrát, jaký dopad na naši marketingovou scénu může mít…

3 roky ago