Asi víte, že dělám na projektu Reshoper — veletrhu a konferenci pro provozovatele e-shopů. V rámci Reshoperu se snažíme pomoci e-shopům růst, získávat nové partnery i znalosti v klíčových oblastech. A právě se vzděláváním pomůže můj nový projekt Vzdělávej.se.

Našim cílem je dát na jedno místo všechny české a slovenské záznamy přednášek, webináře, rozhovory a podcasty, které jsou užitečné pro e-shopy. Ty dále třídíme do kategorií, štítkujeme a umožňujeme v nich vyhledávat. Nakonec jsme ještě do projektu zahrnuli hodnocení přednášek, které spustíme za pár dní – pokud nám pak pomůžete jednotlivé přednášky hodnotit, lidé si budou moci pohodlně vybrat ty nejlepší.

Takhle vypadá nový web Vzdělávej.se

Záměrně se zaměřujeme čistě na videoobsah a v budoucnu na ručně vybírané epizody podcastů, které jsou relevantní pro e-shopaře. Na webu v testovacím provozu najdete už teď přes 200 rozřazených videí.

V posledních týdnech jsem si opravdu poslechl většinu zveřejněných videí a jsem překvapený, že se tam dá najít spousta užitečných rad a inspirace. Zájem o takový obsah ale bohužel na Youtube příliš není. A i tady se bude snažit portál pomoci. Rádi podpoříme šíření spousty kvalitních tvůrců jako jsou třeba Novinky v Onlajnu od Evisions, rozhovory Michala Krále z Pricemania Academy nebo třeba záznamy ze setkání PPC Offline, kde se často věnují právě kampaním e-shopů.

Takže tohle je výkop nápadu, který jsem dostal před 14 dny v zápalu inspirace :)).

Co máme s webem dále v plánu?

  • odladit chybky 🙂
  • doplnit obsah o další stovky přednášek (dejte nám tip na video, které nám chybí)
  • doplnit ručně vybírané epizody CZ/SK podcastů užitečné e-shopům
  • doplnit web o možnost hodnocení přednášek a možnost řadit podle nejlepších

Věřím, že to bude přínosná věc. Pokud máte v dosahu nějaké lidi z e-shopové scény, budu rád, když jim o projektu řeknete 🙂

Přejít na Vzdělávej.se a mrknout na nějaké video

Vzdělávej se

 

 

1 Comment

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *