Další mé projekty

Moje nová práce – video testy motorek

Dnes jsou to přesně 3 měsíce, co jsem začal zkoušet pracovat v novém oboru. Točím detailní recenze motorek v češtině i angličtině na dvou separátních Youtube kanálech. Do dneška jsem publikoval 50 videí a v součtu mám teď přes 6000 views denně.

Je to celé na začátku, ale je fakt zajímavý kolik nových věcí jsem se přitom naučil. Navíc už před časem jsem si všiml, že postupuju podobně jako to bylo u Marketing Festivalu ve světě konferencí.

I v tomhle světě je spousta věcí špatně. Recenze motorek jsou obvyklé plytké a nekonkrétní, vytrácí se detaily a všechno jde po povrchu nebo na parádu. Co je ale horší, spousta recenzí nepřiznává realitu, protože je novinář nebo Youtuber ovlivněn (rozumněj pod kontrolou) dovozce, který mu motorku zapůjčil k testu. Často vidím vychválení podprůměrné motorky do nebe, jen aby se ten člověk dostal na příští press launch, a do boje proti tomuhle mimojiné tvrdě vstupuju.

Moje testy budou velmi detailní a vždy zůstanou nezávislé. Mám mega moc nápadů a jsem zvědavej, kde budu za další tři měsíce. Pokud znáte někoho se zájmem o motorky, budu rád, když mu řeknete o mém Youtube kanálu. Díky!

PS: Pokud čekáte na novinky o Marketing Festivalu, tak vězte, že na něj se nezapomnělo. S týmem pracujeme na dalším ročníku a line-upu snů! Informace budou u mě na blogu velmi brzy.

Jindřich Fáborský

Už léta svými projekty zvedá úroveň marketingového vzdělávání v Česku. Založil Marketing Festival, Digisemestr a v minulosti spoluzaložil veletrh Reshoper, který byl v roce 2021 úspěšně prodán Shoptetu. Mimo jiné se pracovně věnuje tvorbě videí. Stará se o natáčení a zpracování velké většiny přednášek Digisemestru Online.

Recent Posts

Proč by marketéři měli znát a využívat poznatky Richarda Shottona?

Už docela dlouhou dobu oceňuji tvorbu Richarda Shottona. A mám pocit, že by se jí…

8 měsíců ago

Moc díky za Digisemestr 2022. Byl pro mě důležitější, než se zdá

Už je to dlouho, co jsem měl chuť napsat něco osobnějšího. Všechny posty, včetně těch,…

1 rokem ago

Natáčíme nejnabušenější online kurz budování značky v ČR

Už 3 roky natáčíme a postupně vylepšujeme naše kurzy digitálního marketingu Digisemestr Online. Moje vize…

2 roky ago

Kde získat pevný základ vzdělání v digitálním marketingu?

Na trhu existuje nesčetné množství školení, webinářů či přednášek k různým oborům digitálního marketingu. Zároveň…

2 roky ago

Další offline Digisemestr bude na podzim 2022

Digisemestr na živo mi chybí. Je to projekt, který mi dává obrovský smysl a nabíjí…

2 roky ago

Změní náš kurz český trh PPC reklamy?

Za svou kariéru jsem viděl již vícekrát, jaký dopad na naši marketingovou scénu může mít…

3 roky ago