Důležité: Dostali jste se na článek o akci, která již proběhla. Teď soustředím své síly na Marketing Festival a Reshoper. Obě na začátku roku 2019. Těším se na setkání tam 🙂

Po letošním přesunu Marketing Festivalu do Prahy, plánujeme v našem hlavním městě další pěknou oborovou akci. Na 3. května chystáme v prostorách Nákladového nádraží Žižkov druhý ročník Digijobs – veletrhu práce v digitálním marketingu.

Firmy se o on-line markeťáky perou

Není pochyb o tom, že práce v digitálním marketingu je velmi žádaná a do budoucna perspektivní. Jak si můžete přečíst, firmy se se navíc o on-line markeťáky doslova perou. A právě zájemcům o práci i zaměstnavatelům se snažíme pomoci jednodenním veletrhem Digijobs, kde tuto nabídku a poptávku chceme propojit.

Už v září se nám to na prvním veletrhu docela pěkně dařilo. Tak například prestižní pražská agentura MarketUP na základě velethru přijala dva nové zaměstance. Celkově to byla hezká odpolední akce s prima atmosférou a spoustou zajímavých rozhovorů.

Přijď a získej zajímavou práci či stáž

Poslední dobou docela fandím akcím, které mají jen jeden hlavní a jasně určený cíl. U Digijobs je to z pohledu účastníka domluvit si pohovor a získat tak následně zajímavou práci nebo stáž v oboru digitálního marketingu. Hlavní náplní veletrhu je proto seznámení s potenciálními zaměstnavateli.

Na našem webu již prezentujeme první potvrzené zaměstnavatele, mezi které patří agentury Sun Marketing, Pria, MarketUP, Aitom či Performics B2B Group. Celkově bude na veletrhu 15 zaměstnavatelů, kteří hledají lidi do in-house i agenturních týmů. Snažím se na veletrh domluvit i nějaké zahraniční zástupce, tak uvidíme 🙂

Vedlejší program?  Nabídneme několik tématických přednášek spojených se vzděláváním, a především získáváním praxe či stáže v oboru. Letos na veletrhu budu také po celou dobu (samozřejmě zdarma :-)) osobně poskytovat rady v kariérním rozvoji. Rád vás nasměruji, pokud chcete do oboru vstoupit, změnit práci, přemýšlíte jestli se pustit do in-house nebo agentury nebo zvažujete konkrétní agenturu atd. Zastavte se za mnou na stánku 🙂

Letos zcela zdarma

Veletrh je pro účastníky – zájemce o práci letos zcela zdarma. Doporučuji zaregistrovat svůj e-mail na našem webu a také se přidat do naší oficiální Facebookové události. Budete tak mít přehled o novinkách v programu.  

Těším se na prima odpoledne!

Jindra Fáborský

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *