Dnes jsou to přesně 3 měsíce, co jsem začal zkoušet pracovat v novém oboru. Točím detailní recenze motorek v češtině i angličtině na dvou separátních Youtube kanálech. Do dneška jsem publikoval 50 videí a v součtu mám teď přes 6000 views denně.

Je to celé na začátku, ale je fakt zajímavý kolik nových věcí jsem se přitom naučil. Navíc už před časem jsem si všiml, že postupuju podobně jako to bylo u Marketing Festivalu ve světě konferencí.

I v tomhle světě je spousta věcí špatně. Recenze motorek jsou obvyklé plytké a nekonkrétní, vytrácí se detaily a všechno jde po povrchu nebo na parádu. Co je ale horší, spousta recenzí nepřiznává realitu, protože je novinář nebo Youtuber ovlivněn (rozumněj pod kontrolou) dovozce, který mu motorku zapůjčil k testu. Často vidím vychválení podprůměrné motorky do nebe, jen aby se ten člověk dostal na příští press launch, a do boje proti tomuhle mimojiné tvrdě vstupuju.

Moje testy budou velmi detailní a vždy zůstanou nezávislé. Mám mega moc nápadů a jsem zvědavej, kde budu za další tři měsíce. Pokud znáte někoho se zájmem o motorky, budu rád, když mu řeknete o mém Youtube kanálu. Díky!

PS: Pokud čekáte na novinky o Marketing Festivalu, tak vězte, že na něj se nezapomnělo. S týmem pracujeme na dalším ročníku a line-upu snů! Informace budou u mě na blogu velmi brzy.

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *