Spouštíme nový projekt, tentokrát zaměřený čistě na e-commerce scénu.

Před pár týdny jsme založili novou společnost, jejíž ředitelkou bude náš nový talent Eva Knirschová. Ta má svůj má vlastní, úspěšný e-shop už od svých 15ti let. Společně přinášíme akci, která na českém trhu chybí, ale v zahraničí jsou běžné – Ecommerce Expo Prague.

Na lednovém veletrhu se bude prezentovat 100+ firem z ČR i ze zahraničí, které internetovým obchodům nabízí technologie, nástroje a služby pro jejich růst. Převážně v oblasti marketingu a reklamy, sekundárně ale také v oblasti logistiky, HR, vývoje apod.

Oproti veletrhům, které jsme viděli v Evropě chceme účastníkům (lidem z eshopů, kteří mají vstup zdarma) aktivně pomoci. Na akci bude tým lidí, kteří budou schopni poradit, s kým se máte pobavit o případné spolupráci, na co byste se měli momentálně nejvíce zaměřit apod.

Moje role bude hlavně mentorovat Evu a její tým a potom připravit konferenci, které proběhne v rámci Expa. Opět oproti zvyklostem na veletrzích však nebudeme prodávat možnost přednášet, ale připravíme přínosnou, nezávislou a cenově dostupnou konferenci se špičkami z ČR i ze zahraničí pro 650 zástupců českých internetových obchodů. Více si o projektu, motivaci a vizích můžete přečíst v článku Evy na Linkedinu.

I když je mnoho detailů akce ještě neznámých, už teď je jasné, že část ze zisku firmy půjde na účet Nadačního fondu Dobrodění.

Přeji naší nové ředitelce mnoho úspěchu s projektem a těším se na viděnou v lednu 🙂

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *